Kontakt

"JUSTPOL SA" Justyna Kępa

42-202 Częstochowa
Plac Bohaterów Getta 7A/25

NIP/TIN NO: PL5730029160


tel. +48 34 360-60-17 
tel. +48 34 360-60-97 
tel. +972 3 762-15-59
 
tel./fax +48 34 360-58-25

e-mail: info@justpol.pl


Produkcja JUSTPOL

2014-03-01 11:40:40

Nasz asortyment

 

Nasz asortyment stale się powiększa i unowocześnia. Jeśli macie Państwo skonkretyzowane pytania proszę niezwłocznie przesłać je nam na adres : info(at)justpol.pl, a błyskawicznie otrzymają Państwo ofertę, indywidualnie przygotowaną dla Państwa potrzeb.

Formy do mięsa kwasoodporne, aluminiowe i siatkowe    


 

- Kolumny parzelnicze i wędzarniczo-parzelnicze to modułowa konstrukcja.
- Formy aluminiowe, dzięki którym Wasze produkty będą bardziej wyraziste i uzyskają niespotykane dotąd kształty ( prosiaka, kaczki, zająca, itd.).
- Miniwieże do stosowania w małych zakładach mięsnych.
- Formy ażurowe wykonane z nierdzewnego drutu, siatki lub blachy, pozwalające uzyskać indywidualne kształty produktów mięsnych.

78 % naszego asortymentu może posiadać Państwa logo firmowe.

Maszyny do przetwórstwa mięsnego i gastronomii     

 

- Zestawy dla nowych zakładów masarskich - Bardzo atrakcyjne ceny !
- "Mieszalniki solanek" о rożnych pojemnościach.
- Pneumatyczne prasy do mięsa (siła nacisku od 1000 kg- 3000 kg), umożliwiajace produkcję szlachetnych wędlin о przedłużonej trwałości.
- Piece parowo-powietrzne
- Tunele pasteryzacyjne, umożliwiające przedłużenie trwałości produktu do 6 miesięcy przy znacznie krótszym (3-8 min.) procesie pasteryzacji.
- Tunele chłodzące, zmniejszające temperaturę produktu, przy odzyskiwaniu energii używanej podczas schładzania na poziomie około 32,7 %.

- NOWE i UŻYWANE maszyny do przetwórstwa mięsnego i gastronomicznego następujących firm: Weiler, Wolf King, Hobart, Butcher Boy, Formax, Multivac, Handtmann, Vemag, Trief, Holac, Urschel, Comitrol, Seydelmann, Polyclip, Grote, Puma, Ilapak, Ross, Boldt, RMF, Mepaco, Reitz, Lutetia, Tiromat, Bridge Machine, Biro, Loma, Lock, Cryovac, CVP, Racque, Reiser, Koppens, Nutec, Alpina, Groen, Laska, Baader


Higiena produkcji     



- Myjki do pojemników i europalet, z opcją elektrycznego, parowego, olejowego lub gazowego ogrzewania wody; możliwość dostosowania myjki do różnego rodzaju pojemników (także do przewozu drobiu); możliwość łączenia różnych modułów (takich jak suszenie, automatyczne ładowanie/rozładowanie).
- Myjki komorowe do cymbrów (pojemnik na farsz mięsny 200-300 l.).
- Śluzy higieniczne – zapewniają utrzymanie wymaganej higieny u pracowników (możliwość wykonania wg indywidualnego zamówienia).
- Myjki do butów – myją podeszwy lub podeszwy i cholewy. Mogą być łączone ze śluzą higieniczną.
- Suszarki do butów – zapewniają utrzymanie należytej higieny obuwia roboczego, susząc je od wewnątrz.
- Sterylizatory do noży – dostępne różne wielkości (12, 18, 24 komplety noży).

Wyposażenie ubojni

Skórowaczki, Odbłoniarki, Stoły rozbiorowe, Piły i cęgi, Kolejki do półtusz, Tunele, Chłodnictwo, Kutry, Wilki, Mieszałki, Klipsownice, Wytwornice lodu, Kostkownice, Nastrzykiwarki, Masownice, Nadziewarki, Komory wędzarnicze, Komory klim.-dojrz., Kotły warzelne, Transportery, Wytwornice pary, Kotły/wytwornice, Piekarniki, Grille, Pakowaczki, Krajalnice, Wagi, Pompy, Podnośniki, Myjki, Separatory, Wózki, Detektory metalu.


Inne     


- Różne modele wózków, wózki wędzarnicze "Z" lub "H"
- Stoły rozbiorowe
- Drzwi do chłodni
- Haki do boczku
- Kije wędzarnicze ( w opcji z logiem) i inne akcesoria

- NOWOŚĆ dym w płynie !!!

- NOWOŚĆ osłonki z własnym nadrukiem !!!

  

Realizujemy zamówienia specjalne !!!

powrót